Om Vintergatans SpecialSnickeri

Jag som äger och driver Vintergatans SpecialSnickeri AB heter Magnus Kårefält. Jag gick den treåriga utbildningen Trä och Form och därefter tog jag anställning som inredningssnickare. Efter 7 år i olika snickeritjänster kände jag att det var dags att öppna något eget, jag hade gott om erfarenhet inom både inredningssnickeri, dörr- och fönstersnickeri samt byggnadssnickeri.

Vintergatans SpecialSnickeri AB slog upp portarna i augusti 2011. Mitt snickeri finns i Sjöbo, utanför metropolen Lund, och välkomnar beställningar av många olika slag och från alla möjliga håll.

Jag trivs så väldigt bra i mitt snickeri där jag får skapa mina kunders visioner, det är en ynnest att få ägna sig åt det man älskar – under de förhållanden man själv väljer.

Din vision guidar

Jag är en lyhörd, perfektionistiskt lagd snickare. Det är viktigt för mig att fånga den vision som du presenterar för mig när du kommer med en beställning – bara då kan jag leverera efter dina önskemål och – förhoppningsvis – överträffa dina förväntningar. Vi går alltid noga igenom modell, mått och material innan jag sätter igång med snickrandet.

Punktliga leveranser

När det gäller leveranstider så försöker jag leverera efter utsatt tid. Ingen vill vänta för länge på sina saker och för mig är det viktigt att hålla mina deadlines. Vi hantverkare är lite ökända för att aldrig kunna leverera i tid, dels har vi lätt för att ta på oss för mycket och dels händer det ofta oförutsedda saker, men jag har för ambition att överraska mina kunder på den punkten.